mama he's the best i've ever had

 
 
November har gått snabbt, alldeles för snabbt. Nu blir det december och snart återstår det endast dagar av 2012. 
Kunde vi inte stanna tiden lite, bara för en stund i alla fall?
 
1

29 november 2012

Har nu officiellt övergått in i novembertrötthet, en trötthet som sätter spår i allt jag gör. Orkar inte ta itu med läxorna så som jag borde, orkar inte ens se på tv. Det enda jag inte pantar på är träningen. Om min trötthet börjar ta ut sig på den i allt för stor utsträckning, då tänker jag protestera hejvilt! Fast orsaken till att jag är så trött är väl ändå att jag inte sover enligt rekommendationerna, men hur ska man annars hinna göra allt som man borde?
 
Tur för mig att det är den sista november imorgon. Kanske allt släpper när månaden övergår i december. Förhoppningsvis kommer det lite mycket snö också. Det blir ingen riktig december-månad, vinter för den delen, utan snö!
 
 
 
 

because I like how it feels

weheartit
 
Har grävt ner mig i weheartit-bilder den senaste tiden, vilket betyder att jag för tillfället har en liten svacka när det gäller mitt egna fotograferande. Men hur ska man hitta inspiration till att fota när det är mörkt tjugofyra timmar i dygnet? Fast det var ju inte riktigt det jag hade tänkt säga nu. Istället tänkte jag meddela omvärlden att denna onsdag hittills har varit en mycket bra dag. Började dagen med endast två lektioner i skolan, sedan drog jag och lyfte lite skrot (läs; for på gym) med C. Ytterst trevligt!
För tillfället blir det att ta tag i läxor och andra viktiga saker innan det återigen blir att åka och plåga musklerna. Fast då är det Bodypump som gäller istället.
1