"nu vet jag verkligen hur det måste kännas att bli kidnappad"

Sådär lagom utvilad vaknade jag upp i ett lite halvmulet Vasa. Packade ihop mina saker och drog ut på stan en liten stund. Lika bra att passa på när man en gång är där. 
Hittade två träningstoppar att ta med mig hem, annars fanns det inte speciellt mycket intressant. Eller jag hade snarare intalat mig själv att inte köpa något på impuls, eftersom Londonresan hägrar en månad bort. 
 
Bilade hem igen med C och A kring klockan 13 och  var hemma lite över kl 14. Trött och utmattad satte jag mig framför TVn i hopp om att faktiskt orka se en hel film utan att somna. Dock gick den planen inte heller så bra.
När jag hade sett lite mer än ca 3/4 av filmen öppnar sig ytterdörren. Jag brydde mig dock inte desto mera, eftersom jag antog att det var min pappa som kom hem efter dagens älgjakt. När jag efter en stund vänder mig om ser jag att det är C och U som kommer gående in i vardagsrummet. Snacka om att bli överraskad!  De meddelade att jag nu skulle se till att ställa mig ordentligt, för sedan bar det iväg. Jag hade absolut ingen aning om vad som skulle hända, eller att detta ens skulle hända,  och nu vet jag verkligen hur det måste kännas att bli kidnappad!
 
Det första som vi gjorde var att åka till Nykarleby, där fick jag ställa mig framför kameran (istället för bakom kameran, där jag annars brukar befinna mig) Detta kändes väldigt ovanligt och lite stelt, jag är ju somsagt inte precis någon fotomodell, men det var faktiskt riktigt roligt. Efter photoshooten färdades vi vidare längs vägarna till Jakobstad. Biofilmen Bourne legacy blev första anhalten och sedan avslutades det hela med mat.  
 
Tusen tack tjejjer för kvällen, ni vet väl om att ni är bäst i världen och att jag älskar er otroligt mycket? ♥
2

planen som inte riktigt blev som det var planerat

Som lovat kommer här nu en förklaring till varför allt har varit så tyst här. Vi börjar med fredag!
 
Fredag, sköna fredag. Jag kommer verkligen att älska mina fredagar denna skolperiod. Fredagarna kommer endast att innehålla 2 lektioner, vilket betyder att min skoldag kommer sluta 11:05. Att försöka vara aktiv i 140 minuter på en fredag, när energin inför helgen har väckts till liv, låter inte speciellt svårt. 
 
Just denna fredag var lite utöver det vanliga. Annars brukar det bli en skön hemmakväll, eftersom skolan drar musten ur mitt sociala liv på fredagskvällarna. Men inte denna gång. Istället för att stanna hemma åkte jag tillsammans med min vän C till Vasa stad. Där det hade utlovats UV-party vid Ollis. Beredd för en kväll av firande,  (min andra vän ML hade äntligen hade klart sina höst-studentskrivningar) bland lysande tröjor, och människor överlag, drog vi ut i Vasa-natten.
 
När vi kommer fram till Ollis slingrar sig kön redan ett tiotal meter. Nåväl, lika bra att gå sist i kön och vänta, tänkte vi. Dock hade vi inte riktigt räknat med att efter över 2 timmars köande ännu stå utanför dörrarna. Fastän vi stod precis vid ingången, med kanske högst 3 personer framför oss , bestämde vi oss för att det fick vara nog. Istället för att stå ute och frysa ytterligare en timme innan vi skulle ha sluppit in begav vi oss till Fontana. Där stannade vi tills vi kring klockan 3 blev så trötta att det var dags att gå tillbaka till lägenheten för att sova. 
 
1

48 timmar senare

Ursäkta ursäkta ursäkta!  Det har blivit alldeles för tyst här, och jag ska verkligen bättra mig och gottgöra er genom att berätta om min helg. Dock ska jag dela upp det i ett fredagsinlägg och ett lördagsinlägg, så stay tuned!
 
Tusen tack också för att ni skickar in frågor/rubriker! Fortsätt gärna med det, you guys are the best!♥