ett tillfälle när tankarna får vandra fritt

weheartit
 
Promenerar i vintermörkret, endast gatlyktornas ljussken lyser upp min väg. Jag varken ser eller hör omgivningen runtomkring mig, registrerar den inte alls. Allt som existerar är att andas, att ta ett steg i taget och inte irritera sig över snön som vräker ner i ögonen, samtidigt som den fantastiska känslan av att kunna röra mig ohämmat porlar i ryggraden. Trots förkylningens irriterande existens är jag glad. Det kan vara värre, mycket värre. Egentligen har jag inget att klaga på, ändå gör jag det. Jag är frisk, bortsett från förkylningen, och därför kapabel till att göra det som faller mig i smaken, i alla fall det mesta. Varför är jag då arg på situationen?
 
Promenader samlar verkligen tankar.

studier efter gymnasiet

google
 
Studier hit och studier dit, varför ska det vara så svårt att välja? Samma sak var det för nästan exakt tre år sedan, när högstadietiden gick på slutrakan och det var dags att välja om det skulle bli gymnasiet eller yrkesskolan som skulle få inleda det nya kapitlet i mitt liv. Skillnaden mellan valet då och valet nu är att jag faktiskt har lockande alternativ, flera stycken till och med. Frågan är bara vilket av dem jag ska satsa de där hundratio extra procenten på. 
2

"Jag orkar inte med detta längre"

Sick and tired of being sick and tired. Det har endast gått tre dagar av min förkylning och ändå är jag riktigt less på den redan! Skulle nästan ge vad som helst bara allt skulle vara över tills imorgon. Jag orkar inte med detta längre. Inte nog med att förkylningen retar gallfeber på mig, jag har dessutom varit smått förbannad hela kvällen. Det finns egentligen ingen vettig bakomliggande orsak, som jag för tillfället kommer på, men minsta lilla motgång har fått ilskan att bubbla upp inom mig. Nej detta har då verkligen inte varit någon speciellt bra dag. Hoppas innerligt att morgondagen bjuder på något extra, något spännande eller roligt. För mig spelar det ingen roll hur det blir, bara det inte blir som idag!
1