med en vilja av stål

 
Febereländet fortsätter men idag tänker jag gå ut i solskenet, inget kan hindra mig från det. När jag ändå är ute tänker jag passa på att ta en lugn promenad, sitta still ytterligare en dag går jag inte med på.
4

tidsfördriv

bildkälla; google
 
I sann feberanda har jag tillbringat dagen på allra lugnaste sätt, med filmtittande och soffhäng. (Definitivt det tråkigaste jag vet, hatar att ligga stilla och ta det lugnt. Mest irriterande är att dagens väder var som gjort för en riktig lånpromenad eller en skidtur. Ville verkligen ut och röra på mig!) 
Disneyfilmen Bambi 2 fick bli mitt tidsfördriv. 

jag har flyt nu

Vaknade upp på långfredagen med stela och ömma muskler. Antog att det var helt vanlig träningsvärk. Kände mig annars som vanligt, lite torr i halsen bara. Under dagens lopp smög sig kölden allt längre inpå kroppen. Frusen utav bara helvete, en egenskap som förföljt mig i princip hela vintern, med andra ord inte riktigt ovanligt det heller. Dock kändes denna frusenhet annorlunda, den försvann inte hur mycket jag än byltade på mig. Kollade tempen, förhöjd.
 
Jag har med andra ord, påsken till ära, drabbats av feber och allt vad den för med sig (muskel- och huvudvärk). Vad denna feber beror på har jag ingen aning om, jag har ju varken haft någon förkylning eller ökad trötthet. Märkligt!  
3