30 dagar har september

weheartit
 
Tänk att det redan är den sista september. Snart får jag på allvar börja funder ut under vilken sten jag egentligen bor, dagarna bara flyger fram. Det är i alla fall så det känns.
 
Idag måndag, ny skolvecka och jag har åter klätt mig i bomullshalaren, den urgamla huvtröjan och stålskorna samt begett mig in i verkstaden. Praktik och svetsning har börjat höra måndagseftermiddagarna till. Det hade ni inte trott va?
Därefter hemåt, matlagning och läxläsning. Glamouröst liv? Ack nej.
3

Någon som är tävlingssugen?

 
 
Är du i behov av något nytt i garderoben? Något som kanske livar upp i höstmörkret? Dessa leggings på bilden ovan kan nu bli dina, helt gratis!
 
Hur då?
Jo
2. Berätta varför just Du ska vinna i en kommentar till detta inlägg OBS! glöm inte mejladressen
(3. Kunde jag ju ha valt att ni ska följa mig på bloglovin/ dela inlägget på er blogg/facebook, men jag tror jag besparar er det kravet)
 
Jag avslutar tävlingen om en vecka, närmare bestämt den 6 oktober.
 
 
 
 
Ni glömmer väl inte att gilla Gömda Juveler på facebook, fastän ni kanske inte vill delta i tävlingen, för att få ta del av deras fina utbud? 
5

sick of this

google
 
Dieter hit och dieter dit. Vart man än vänder sig ser man en mängd olika typer. Se själva; LCHF, 5:2-dieten, viktväktarna, GI, äppeldieten, rawfood, LC, enbart glutenfritt, mjölkfritt, you name it! Överallt förföljer de oss, i tid och otid, den ena trendigare än den andra.
 
Jag har bestämt mig. Ingen mera diet! Eller jo förresten, om jag riktigt tänker efter så måste jag väl säga att en diet tänker jag följa!
Den dieten kommer jag kalla Ann-Sofie-dieten.
Ann-Sofie-dieten utesluter ingen pasta, ris potatis, bröd eller dylikt, inte utesluter den rött kött, mjölkprodukter  eller vanligt mjöl heller. Inte heller kommer den bestå av enbart grönsaker och frukt. Nej, Ann-Sofie dieten ska baseras på vanlig husmanskost, kost som ätits i urminnestider. All typ av mat kommer förekomam, i måttliga mängder och enligt tycke och smak. (Dock kan jag inte förneka att denna diet är mycket tjinkig, men det är ju sen ett senare problem)
 
Jag har blivit så trött på alla dieter, ännu värre att det blivit trender. Detta är mitt sätt att sätta ner foten och säga nej, köra mitt eget race. Jag dömer ingen, den som vill dieta ska få göra det, om man själv mår bra av det. Men för guds skull, dieta inte för att det är en trend!
 
 
 
5