Nu snackar vi ätbart


För att ge er en minimal inblick i mitt ätande, något som skulle kräva en hel handbok för att riktigt förstå sig på ( har ni en på lager eller vet var en finns att få, hojta till) kan jag berätta att om ni någongång ska eller vill vidhålla mig med något ätbart (vid kalas eller liknande) är frukt något att satsa på. I synnerhet spanska apelsiner, men även royal gala äpplen eller vanliga gröna äpplen, i mindre modell förstås, funkar utomordentligt. Storleken har nämligen i detta fall betydelse, tyvärr. 
2

Jag har gjort det igen

Jag säger saker, men håller ändå inte det jag i princip lovat...inte schysst på något vis. Idag hade jag tänkt ta itu med bloggandet, faktiskt. Jag har nämligen flera ämnen att reda ut, men det får jag ta och skjuta upp, igen. Jag har tagit ett extra kvällsskifte så jag ska så småningom ställa mig i ordning mot jobbet. Åh, jag gillar inte att behöva skjuta upp saker, men när tiden inte räcker till så måste vissa saker prioriteras framom andra. Men jag är kvar, bara lite frånvarande så att säga. Ni är helt otroliga som faktiskt fortsätter att kika in här i alla fall, guldeloge till er! 


Ätstörningshelvete

Jävla dag, jävla helvete, jävla allting!!!!!!!! 
Från och med idag är allt socker och sådant bojkottat från mitt liv på obestämt tid, livstid i princip.... NU får det vara nog! 
1