ett lite bättre evenemang

Bättre sent än aldrig är tydligen ett ordspråk som blivit mer och mer aktuellt här på denna blogg..typiskt, just typiskt..suck. Okej, så himla farligt är det väl inte, men lite irriterande är det att jag inte får tummen ur röven tidigare och bloggar om det jag varit med om, för det är ju det jag vill göra. Varför ska det då fortsättningsvis vara så svårt att trycka på on-knappen på datorn? Miljöskadad kanske det kallas. 
 
Okej, okej, tillbaka till ämnet. 
I torsdags var jag, tillsammmans med ett antal andra bloggare, inbjuden till en vip-kväll vid Amalia i Nykarleby. Amalia är, för er som inte vet, en liten men fantastiskt fin butik som finns belägen i både Nykarleby, Oravais och Vasa. Butiken drivs av Anna och hon satsar på det som sätter pricken på i:et i ett hem, nämligen inredningsprylar och blommor. 
 
 
Det var Madeleine som hade arrangerat denna vip-kväll. Tusen tack än en gång för inbjudan! och vi övriga var
Emelie, Elisabeth, Carola (vars bilder jag lånat), Sandra, Mimmi, Jag och Elin
 
 
Under kvällen fick vi bekanta oss med butikens utbud, ställa frågor till Anna gällande skötsel och råd, samt fick en inblick i vad som är inne nu i dessa juletider. Samtidigt bjöds vi på både glögg, pepparkakor, salta kex, choklad, ost och vindruvor. Bortskämd skara med andra ord. 
 
 
 
 
Innan vi gick fick vi dessutom med oss hem en goodiebag innehållandes en nätt liten hyacint och ett alfapet-jul i storlek större. Tack än en gång Anna och Amalia!
 
Alla bilder är stulna från Carros blogg. Själv hade jag nämligen glömt hem kameran i Vasa.