När det blivit för mycket

Idag är ingen bra dag, ingen bra dag alls.
 För det första har jag sovit på tok för få timmar i natt. Att komma hem när klockan visar 01:05 är inte det mest rogivande när man vet att skolan hägrar några timmar senare. Visst har jag varit uppe till denna tid förr, främst när det gällt eftersläpp och dylikt vid sitzer, men då har jag sällan varit ute på språng dagarna innan samt det pågående dygnets timmar. För det andra så har jag en sådan enorm morkkisliknande känsla efter resan att jag nästan önskar den ogjord! 
Före resan var jag i balans. Jag var nöjd med livet, hade julstämning och njöt samt kände mig bekväm i kroppen. Nu är det helt tvärtom! Jag är i sådan obalans. Kroppen är helt uppåt skogen efter dessa semesterdagar med allt för mycket mat och godis, framförallt godis,. Jag är inte alls bekväm längre och tanken på att julen är på intågande med all dess godsaker får det att vändas i magen. Jag har därför beslutat mig för att dessa semesterkilon ska bort, kosta vad det kosta vill. Må såhär tänker jag inte göra. Jag vill vara bekväm med mig själv igen, det är mitt mål! Så nu säger jag adjö till godis, bullar och dylikt tills jag åter hittat min bekvämlighetsnivå. Ätstörningen har inte talat, isåfall ytterst lite, utan JAG har!
2
E

Det är ätstörningen som talat, tyvärr. Att äta mkt några dagar skadar INTE. Du ska vara försiktigt. Annars är chansen stor att du hamnar tillbaka på ruta 0 igen. Tro mig, jag har erfarenhet, sånt tänk ledde mig till botten en gång. Det slutade inte bra.

elin

Du ska inte må dåligt efter en resa till STOCKHOLM! Framför allt inte ha ångest för godis och för mycket mat.. då är det ätstörningen som har talat. Tro mig, jag vet. Jag hoppas verkligen att du kan skippa alla tankarna på att banta eller utesluta sötsaker o bulla, du är fin som du är. Jag vill inte låta sur, jag vill bara ditt bästa. Även om du har kommit otroligt långt, vilket glädjer oss alla.. även vi som inte känner dig mer än via bloggen, så får du inte ha dessa bantningskurer för de kan gå så fel. Om inte annat så gör de att det tar dubbelt så länge att bli frisk. Jag hoppas att du kan släppa ångesten, du är värd att njuta av livet och av att resa. :) Framför allt är du värd att få njuta av att vara dig själv, för du är så naturligt vacker och verkar vara en riktigt härlig person!

Kram!