Skiftet 2014-2015

Mitt nyårsfirande var inget speciellt märkvärdigt. Lugnaste året hittills faktiskt. Jag stannade hemma, trots en pågående nyårsfest hundrafemtio meter bort. Istället tittade jag på tv en stund tillsammans med familjen tills det kändes lägligt att duka fram vindruvor, ostar, färskostar, salta kex och lite mycket god choklad. Jag och min hand tog även fram en stor rågbrödssemla, bakad av mamma, och använde också den som ostunderlägg (dock smakade det bättre med vanligt hederligt smör). Det är onekligen lite märkligt. Det är nämligen så att när jag vill "gotta" till det för mig så går jag automatiskt till brödkorgen eller söker efter hembakt bröd ur frysen. Bröd är en av mina största laster. Det är som godis för mig. Därför försöker jag att inte äta det så ofta, vilket gör att när jag väl äter det så blir det en underbar smakexplosion i min mun, till och med godare än choklad (och då gillar jag faktiskt choklad också, även om jag helst av allt inte hade gjort det för då skulle suget efter choklad aldrig uppstå) 
Okej nog om mitt brödätande och mitt då och då uppkomna chokladbegär. 
Pointen med detta inlägg om mitt nyårsfirande var att jag ville, för egen del, minnas att nyåret inte behöver firas med dunder och brak. Det går lika bra att stanna hemma och bara vara, äta lite  (läs; mycket) gott och vänta på att få skåla in tolvslaget. Mer än så krävs inte även om hemmafester nog är roligare än att gå och vänta att klockan ska slå tolv så att jag äntligen kan gå och sova. Att gå och sova innan tolvslaget kändes nämligen lite för lame även för mig. Därför åt jag en hel del choklad, både för smakens skull men även för att få lite extra energi så att jag skulle orka hålla mig vaken tills det var dags.

Orsaken till detta och att jag stannade hemma var att jag har morgonskifte idag, jag skriver trots allt detta inlägg efter tolvslaget, vilket gör att min väckarklocka kommer ringa om ganska exakt fem timmar. Kill me slowly.. Nåväl, värre kunde det ha varit. Jag hoppas bara jag kommer kunna hålla mig vaken arbetsskiftet till slut...
Med detta sagt är jag nu done med nyårsfirandet. Jag är done med choklad och bröd för en tid och jag är absolut redo att försöka sova. Tack och hej, over an out!