Sinnesstämningens betydelse

Kanske det finns ett mönster, ett slags samband mellan ätstörningen och min sinnesstämning? En slags mental instabilitet som gör det lättare för ätstörningen att tränga sig igenom? För hur många gånger har jag inte fått ett ätstörningsutbrott de dagar när humöret inte visat sig från sin bästa sida? Dagar när något, eller någon, fått mig att stänga av och ignorera omgivningen för en liten stund, på grund av förargelse och ilska. Oftast sker ju detta i samband med en matsituation eller något annat relaterat till mat, men inte alltid. Ibland kan det bero på helt normala saker, precis som för alla andra. Sedan att jag stänger omgivningen ute behöver dock inte ske under samma ögonblick som ätstörningsutbrottet, vredesutbrottet kan ha kommit och gått flera timmar tidigare. Dock har jag konstaterat att de dagar jag är, eller har varit, arg är sannolikheten för ett utbrott kring maten större än annars. Om denna teori, som jag försöker bena ut, stämmer eller saknar relevans kan jag i nuläget inte fastställa. Det är bara teorier baserade på erfarenheter.
3

alla goda ting är tre

En del av er ville ha lite filmtips och visst kan jag fixa det, även om jag inte är den som i första hand väljer att slå mig ner i soffan framför en film. Visst händer det ibland, men oftast kommer något annat i vägen. 
Här nedan följer i alla fall tre olika tips, alla från separata genrer skulle jag vilja påstå.
 
 
- Pitch Perfect; En musikalisk komedi där det enda de har gemensamt är hur bra deras röster låter tillsammans
 
 
 
 
- The Hunger Games; Catching fire. Behövs väl kanske inte sägas så mycket mer än: se den! Innehåller allt från spänning till romantik. Jag kan även tipsa er om den första delen, även den är mycket sevärd.
 
 
 
 
 
- Hachiko; A dog´s story. Detta är en verklighetsbaserad film som inte lämnar många oberörda. Har ni inte sett den så se till att göra det. Känslan man får under filmen, även efter, är verkligen berörande. En otroligt vacker film.
 
 
 
8

 
Ni missar väl inte Gömda Juvelers rea, där ni blan annat kan hitta detta söta linne.
 
 
Efter nyår har Gömda Juveler även satsat på en ny unik kollektion bestående av hela 2325 nyheter. Hur sjukt är inte det? Ni hittar det HÄR
1