Changes

 
 
I fredags tog jag tag i saken och kladdade i lite färg i håret, en blond färg i hopp om att kanske få bort min uppkomna utväxt samt kanske få bort ännu lite av de mörka topparna. Resultatet ser ni ovan. Jag är bevisligen ett riktigt ljushuvud för tillfället, ljusare än så här har jag nog aldrig varit tror jag. Det var minst sagt en liten chock när jag fick se resultatet för första gången, inte hade jag ju tänkt bli sådär blond heller. Men vart efter ögat vänjer  sig så är blir jag bara bekvämare med situationen, det inte lika farligt längre med andra ord. Det är ju bara hår.
6

Glädjande besked

 
Under början av juni månad sprang jag på inträdesprov till två olika skolor, två skolor jag hemskt gärna skulle vilja gå i. Efter interrvjuerna och testet, så var det ju förstås bara att vänta. En oändlig väntan har det känts som och jag har ständigt gått omkring med tanken "men tänk om". Idag fick jag äntligen lite besked från den ena skolan, ett glädjande sådant. Jag lyckades. Jag är antagen. Åh vilken underbar känsla, vilken lättnad. Det finns en framtid för mig också. Jag blev inte ratad. Denna halvmulna måndag (beroende på vädret) är för mig inte så mulen längre. Jag är strålande glad. Förväntansfull. Nu gör det egentligen inte så mycket hur beskedet från den andra skolan ser ut. Nu vet jag att jag har en studieplats till hösten. Detta är lycka!
 
 
 
 
5

Ann-Sofie tipsar

 
Om ni som jag gärna undviker det sockersöta vita sockret (det som för mig inte smakar något alls, förutom sliskigt sött och som bara gör mig hungrigare), men ändå vill ha något gott att tugga på, rekommenderar jag er att prova någon utav Leaders Barebar. 
Naturlig energi i form av en bar gjord på dadlar, cashewnötter, agavesirap och någon till ingrediens jag nu inte minns på rak arm förutom de individuella ingredienserna som utgör själva smaken på baren. Den på bilden är min absoluta favorit, apelsin och råkakao. Påminner till smaken om Jaffakex men är mycket mycket godare. Övriga smaker jag känner till är bland andra; äpple-kanel, dadel-mynta, citron-chili och röda bär.