solskensbrud

 
Här kommer ännu en bild från studentfotograferingen jag gjorde, men i ett lite större format.
 
 
2

Något för dig?

 
 
 
Är du en sådan person som ofta klickar hem saker via nätet och som samtidigt önskar att det också skulle komma in lite pengar tillbaka kontot varje gång du handlar ? Då har jag sidan för dig!
Genom att bli medlem på Ostoshyvitys får du en viss procent av ditt beställningsbelopp tillbaka varje gång du handlar! Vad sägs om 11,5% tillbaka från din Nelly beställning, alternativt ett par procent från zalando, asos, fitnesstukku med flera. Du får bonus från över 550 nätbutiker, inte illa!
 
Det kostar ingenting att bli medlem, så varför inte ge det en chans?
Ostoshyvitys var sidan. 
 
 
 
1

Studentexamensfotografering

För lite mer än en dryg vecka sedan fick jag den oerhörda äran att bli tillfrågad om jag inte kunde tänka mig att fota Paulinas studentexamensbilder. Lite tveksam var jag ju till först eftersom jag bara fotat examensbilder en endaste gång innan och anser mig vara bara på hobbynivå och inte direkt någon examensfotograf. Men efter ett noga velande hit och dit beslöt jag mig för att följa mitt hjärta och acceptera erbjudandet. Och oj vad det var roligt att hålla i kameran igen. Paulina var dessutom en alldeles utmärkt kandidat som verkligen sken ikapp med både solen och strassen på hennes klänning. Nedan följer nu några exempel och tjuvtittar på resultatet. Tack för möjligheten Paulina, det var verkligen en ära!
 

 
 
 
 
 
1