glöggrundan

Nu är jag äntligen hemma från min snabba Åbo-visit. Och visst måste jag erkänna att trött är definitivt det rätta ordet att använda för att beskriva mitt sinnestillstånd. Trött och lite sliten. 
 
Mycket folk var det. Riktigt så att man måste köa, knuffas, trängas och helst armbåga sig fram för att ta sig genom folkvimlet. Dansa på efterfesten var det också svårt att göra ordentlig, S Å  H I M L A  T R Å N G T !
Nå hur var det då?
 
 Tja, visst hade jag roligt, eller snarare okej om jag ska vara ärlig. Jag har definitivt  haft roligare kvällar, men det är ju så det ska vara; varierande. Det var verkligen roligt att träffa alla personer man annars inte träffar så ofta, men sedan själva evenemanget var ju kanske inte speciellt unikt så att säga. Det är ju Åbos version av Wasa by Night, vilket jag egentligen visste (men jag hade ju hoppats att det skulle ha varit lite mer annorlunda, att det skulle ha haft en liten utstickare i alla fall)
Nästan så att ja hellre hade befunnit mig i min hemkommun och deltagit i Bloggjulfest14 istället, de verkade ju ha haft det supertrevligt (grämer mig ännu lite att evenemangen inföll på samma dag. Jag behöver en kloningsmaskin!) 
 
Kommer jag att åka fler gånger?
 
Njääe troligen inte. En gång räcker gott och väl. Nästa år blir det ett annat evenemang eller en annan "investering" istället. Glöggrundan är nu inspekterad och avkruxad i min to-do-list under studietiden. Det räcker för mig.
 
Några bilder från evenemanget har jag inte heller. Min telefon hade tydligen bestämt sig för att den helst av allt inte ville hålla laddningen, vilket gjorde att jag undvek att röra vid den om det inte var riktigt nödvändigt. 

En liten andningspaus

Hej på er alla där ute i novemberrusket!  
Här är det full rulle mest hela tiden känns det som, dock inte på bloggen tyvärr.
Snart har jag avverkat 57% av denna fullspäckade vecka och mer kommer det att bli. Visst har jag stundtals känt mig lite missmodig och stressad, men det är sådant som löst upp sig vart efter tidens gång.
Imorgon åker jag som sagt ner till Åbo för att ta del av evenemanget Glöggrundan, varifrån jag sedan kommer hem någongång under lördagen, mot kvällskvisten dock. Detta kommer säkert att göra att jag högst antagligen är ganska trött och planlös under söndagen, för att bara ta det lugnt och återhämta mig. (Men känner jag mig själv rätt så vill jag troligtvis ha någon happening på söndagen också, om jag orkar är en annan femma)
 
 
Lite ledsen är jag allt över att jag missar Bloggjulfesten som går av stapeln imorgon kväll vid Juthbacka Herrgård. Det hade verkligen varit roligt att kunna delta, men förhoppningsvis blir festen så lyckad att den ordnas igen nästa år. (håller tummarna)
1

jag måste bekänna

Nu är det så här att jag har en liten bekännelse som jag känner att jag måste dela med mig av. Det är faktiskt lite pinsamt, speciellt om ni hört mig uttrycka mina åsiker tidigare år.
 
Det är nämligen så att jag har plockat fram julgranen redan, fastän det inte ens är eller har varit lillajul än (4 dagar kvar)
 
 
Japp ni läste rätt. JAG, tjejen som annars har knivskarpa regler när det gäller julpynt, har plockat fram den del av julpyntet som brukar höra till något av det sista man tar fram (iaf i vår familj). 
 
 
Nu kanske ni tänker
 
eller så undrar ni bara var det slagit slint i min skalle. Den tanken har jag faktiskt inget bra svar på. Det är nämligen så att jag för första gången på riktigt länge faktiskt längtar efter julen. Nästan som ett litet barn faktiskt
 
 
Jo det är sant! Jag kan knappt bärga mig tills jag har fått upp resten av julpyntet här i lägenheten, men det får nog allt vänta ett par dagar. Någon måtta måste det väl ändå vara. 
 
Carro, du fick vara min inspirationskälla till detta gif-inlägg
 
1