glöggrundan

Nu är jag äntligen hemma från min snabba Åbo-visit. Och visst måste jag erkänna att trött är definitivt det rätta ordet att använda för att beskriva mitt sinnestillstånd. Trött och lite sliten. 
 
Mycket folk var det. Riktigt så att man måste köa, knuffas, trängas och helst armbåga sig fram för att ta sig genom folkvimlet. Dansa på efterfesten var det också svårt att göra ordentlig, S Å  H I M L A  T R Å N G T !
Nå hur var det då?
 
 Tja, visst hade jag roligt, eller snarare okej om jag ska vara ärlig. Jag har definitivt  haft roligare kvällar, men det är ju så det ska vara; varierande. Det var verkligen roligt att träffa alla personer man annars inte träffar så ofta, men sedan själva evenemanget var ju kanske inte speciellt unikt så att säga. Det är ju Åbos version av Wasa by Night, vilket jag egentligen visste (men jag hade ju hoppats att det skulle ha varit lite mer annorlunda, att det skulle ha haft en liten utstickare i alla fall)
Nästan så att ja hellre hade befunnit mig i min hemkommun och deltagit i Bloggjulfest14 istället, de verkade ju ha haft det supertrevligt (grämer mig ännu lite att evenemangen inföll på samma dag. Jag behöver en kloningsmaskin!) 
 
Kommer jag att åka fler gånger?
 
Njääe troligen inte. En gång räcker gott och väl. Nästa år blir det ett annat evenemang eller en annan "investering" istället. Glöggrundan är nu inspekterad och avkruxad i min to-do-list under studietiden. Det räcker för mig.
 
Några bilder från evenemanget har jag inte heller. Min telefon hade tydligen bestämt sig för att den helst av allt inte ville hålla laddningen, vilket gjorde att jag undvek att röra vid den om det inte var riktigt nödvändigt.