jag måste bekänna

Nu är det så här att jag har en liten bekännelse som jag känner att jag måste dela med mig av. Det är faktiskt lite pinsamt, speciellt om ni hört mig uttrycka mina åsiker tidigare år.
 
Det är nämligen så att jag har plockat fram julgranen redan, fastän det inte ens är eller har varit lillajul än (4 dagar kvar)
 
 
Japp ni läste rätt. JAG, tjejen som annars har knivskarpa regler när det gäller julpynt, har plockat fram den del av julpyntet som brukar höra till något av det sista man tar fram (iaf i vår familj). 
 
 
Nu kanske ni tänker
 
eller så undrar ni bara var det slagit slint i min skalle. Den tanken har jag faktiskt inget bra svar på. Det är nämligen så att jag för första gången på riktigt länge faktiskt längtar efter julen. Nästan som ett litet barn faktiskt
 
 
Jo det är sant! Jag kan knappt bärga mig tills jag har fått upp resten av julpyntet här i lägenheten, men det får nog allt vänta ett par dagar. Någon måtta måste det väl ändå vara. 
 
Carro, du fick vara min inspirationskälla till detta gif-inlägg
 
1
Carro

Härligt med julfeelis! Själv har jag int nå ännu, men fösöker skaff varje dag genom att hör på julmusik heheh. Kul att du också börjat använda giffar, allt blir roligare med dom ;) Kram!