Överraskningen

Jag känner alltid att jag får skriva i perfekt, det vill säga om saker som har hänt. Typiskt mig liksom, aldrig redo vid datorn för att delge er det som hänt under dagen. Istället får ni höra det flera dagar senare, om ni mot förmodan alls får höra det. Bra där Ann-Sofie!
Nåväl, bättre sent än aldrig brukar jag ursäkta mig med. Så även i detta fall.
 
I onsdags var jag på ett evenemang inne i stan vid Ollis, eller Olivers inn som det egentligen heter. Rockföreningen RÅAV vid Åbo Akademi ordnade sitt årliga evenemang Rockidolen. Jag som aldrig tidigare varit på det evenemanget var ju förstås väldigt nyfiken och tyckte det vore ett bra onsdagstidsfördriv att checka in vad det egentligen var för något. Sagt och gjort, jag ställde mig dit tillsammans med en massa andra studeranden (och även icke-studeranden) för att lyssna till de modiga människor som vågade ställa sig upp på scenen och framföra sitt bidrag. 
Under kvällens gång gick jag runt och letade efter mina "försvunna vänner" (varför tappar man alltid bort varandra på sådana tillfällen?) när jag mitt i allt fick en lätt knuff i axeln av en för mig då helt okänd tjej. Lite förvånad vände jag mig om och hon presenterade sig som en av mina bloggläsare. Fatta förvåningen som uppstod i min skalle, jag måste ha sett väldigt dum ut och framför allt väldigt chockad, när hon uttryckte orden. Jag har nämligen alltid intalat mig att sådant bara händer stora bloggare så som Kenza, Kissie, Pessi, Carro med flera, alltså sådan bloggar som man faktiskt förstår att folk läser. Så när hon då kom fram till mig och berättade detta blev jag som sagt ganska överraskad, men framförallt väldigt glad. (Jag nämner inga namn för säkerhetsskull men om du läser detta så ska du veta att du verkligen gjorde min dag!) Ett gigantiskt flin gick jag verkligen med resten av kvällen. Syntes det inte utifrån så kändes det alla fall inifrån.
Jag var som en kombination av dessa gifs
 
 
 
2
Julia Müller-Sandvik

Vad roligt :D Jag har bara träffat typ två bloggläsare live, men vill gärna att fler ska komma fram, för det gör verkligen ens dag :D

Linda

Haha, gif:en längst ner :D

Svar: Hehe :D
Ann-Sofie