The final ending

Jag vet att jag tidigare skrev att denna blogg är ett avslutat kapitel, vilket den också är. Jag känner mig inte längre som hon jag en gång refererade till när jag använde mig av hennesliviordochmeningar som pseudonym, eller vad jag nu ska kalla det till. Dock känns det inte riktigt som att jag kan avsluta utan att ge er den uppdatering jag anser vara the final ending. 
 
Som ni alla vet så blev denna blogg min stöttepelare och klotterplank under tiden jag brottades mot ätstörningstankarna och vetskapen om att jag måste, mot min vilja, gå upp i vikt. Även alla de gånger jag tappade all kontroll och det spårade totalt fick denna blogg agera bollplank. Det har med andra ord varit en hel del klagomål, rädslor och ångest som flurerat här. Ingen muntergök direkt. 
 
Nåväl, tillbaka till min ursprungliga uppdatering. Det jag tänkte avsluta denna bloggen med, alltså the final ending är att jag nu kan, eller har kunnat redan i ett par månaders tid (sedan oktober) meddela att jag inte längre klassificeras som ätstörd. Jag har blivit friskförklarad och utskriven från Fredrikapolikliniken!  - I'm kind of back in business.
 
3
Anonym

Jaaaaaa!!!! 😃😃😃👏👍🎉😘❤️//Rebecka Å

ML

Härligt! :D

Tettan

Underbart! Grattis, fortsätt kämpa! :D