Halåå tennar

På order av allmänheten, Maria a.k.a tidstjuven känn dig väldigt träffad, har jag nu fått ta mig i kragen gällande mitt bloggande. Det är tydligen lite intressant ändå att veta vad som försegår i denna virrhjärnas liv, knäppt tycker hon själv menmen. Roligt om det intresserar någon i alla fall! 

Varför denna blogg legat på is beror väl helt enkelt på att motivationen trytt. Inte heller orken att faktiskt blogga ordentligt, ni vet slå på datorn - sätta sig ner - knäppa på tangenterna och infoga en fint passande bild, har funnits. Jag har helt enkelt prioriterat annat. Mobilblogg är ganska nervpåfrestande om man som mig har ett par tummar som jämnt och ständigt missar den rätta bokstaven. Och ska jag vara helt ärlig så har det varit jäkligt tråkigt att kika in här och se att ingen lämnat något spår efter sig. Inte en endaste ynka kommentar, inte ens ett oskyldigt hej... Jaaa jag kanske är lite kommentarskåt ändå även om jag hemskt ogärna medger det. Fast vilken bloggare är inte det?

Okej, nu börjar det gå lite överstyr här känner jag. Kanske bäst att avsluta detta inlägg nu innan jag hittar på några riktiga dumheter, som att lova er en videoblogg eller något liknande. Det lovar jag att inte lova, i alla fall inte i första taget eller ens på länge. Denna kråka håller sig bäst ofilmad.
Men i alla fall. Jag finns kvar, om än i bakgrunden emellanåt. 
Frågor eller kommentarer på det? 
Ställ gärna frågor, det hade varit trevligt!! (Vågar inte ordna frågestund med risk för att inte få in en endaste fråga, men nu vet ni i alla fall att frågor är mer än välkomna. Så var inte blyga) 
Puss, kram och spark i baken. Det borde inbringa tur och välfärd.
2
Rebecka Åhman

Hej där! :) Vad roligt att du skriver fortfarande! Jag tycker också om att följa din blogg, bara så du vet :)

Emmy

Skulle du kunna lägga mera bilder i dina inlägg? ^^ Och på dig själv, om man tänker på bilderna du la upp ifjol på din kropp, så hur mkt du har förändrats hur bra du lyckats? :)