till er tjänst

Jag fick en fråga, i vilken frågeställaren undrade om jag inte kunde publicera mera bilder. Jovisst, jag ska försöka. dock kan jag förvarna er om att största delen av de bilderna då kommer att vara usla i kvalitet eftersom de kommer att vara fotade med min mobilkamera.Jag och systemkameran är inte lika enade som innan.
Samma frågeställare undrade även om jag inte kunde sätta upp liknande bilder som förra året, alltså bilder på min kroppsliga förändring. Tja, där är jag inte egentligen lika tillmötesgående. Alltså det är ju faktiskt så att jag inte är riktigt bekväm i min kropp som den är nu. Visst den fyller sin funktion. Den tar mig frånpunkt A till punkt B och den orkar med det jag sätter mig in på. Den sviker mig inte på det viset, det gör den inte. Jag klagar därför inte på dess funktion, utan dess utseende. Kroppsformen kan jag inte göra mycket åt. Mina ben och mitt skelett är byggda på det vis de är. Däremot är jag inte vidare förtjust i det där yttre, ni vet det där som dallrar och skrattar åt en. Det där som inte fanns där tidigare, det där som inte borde ha fått komma från första början. Det där som man faktiskt kan göra något åt, det där man inte ska behöva acceptera.(Nu kommer säkert någon tycka att jag är fånig, att jag inte har något att klaga över och så vidare, men det är er åsikt, inte min)
Så fram tills dess att  jag ännu kämpar med den biten så kommer jag inte att dela med mig av min kroppsliga utveckling. Hoppas ni förstår och kan acceptera mitt beslut. Kroppen är en komplex organism, både gällande fysisk och psykisk funktion.
 
 
 
men här är jag iaf, med en babykula under jackan. Tyckte jag såg så gravid ut med halarknuten gömd under jackan att jag var tvungen att föreviga det på bild.