del två

April
 
Nu började det verkligen hända grejer. Jag bestämde mig verkligen att från och med då skulle det vara nog. Jag fick veta att jag skulle få börja arbeta igen lite längre in i månaden, ett halleluja-moment för denna rastlösa själ. Där och då bestämde jag mig för att jag skulle bli fri från mina demoner och så pass i skick att jag skulle orka arbeta så som det krävdes av mig. 
Jag blev lite mer aktiv, tog promenader varje dag, gick på revy, åkte för att betrakta Maria Montazami och det började eka lite mer här mellan varven. Dessutom berättade jag om min nyfunna upptäckt i matväg, som kom att bli min favorit och addiction flera månader framöver. 
 
Firade  farsgubben som fyllde hela 50 år med en hotelliknande frukost. Ätstörningen till lags lämnade jag den för att istället äta den sedvanliga havregrynsgröten. Dock trotsade jag ätstörningen lite i alla fall och åt under dagen på en av Jakobstads bästa lunchbufféer, alltså på hotell Epouqe. 
 
Maj
 
- Jag placerade även ut en milstolpe i slutet av april, men skrev inte om det förrän i maj eftersom att jag då jobbade en del, vilket gjorde att aktivitet här på bloggen tröt. 
 
- Åkte och såg på Kajs Pjäs elo pjas på Wasa teater. Skrattade på riktigt för första gången på länge, hade nästan sjukt i magen efteråt på grund av allt skrattande. 
 
 
- Åkte på ett besök till ätpoli som verkligen gjorde mig rasande. Aldrig tidigare hade jag återvänt därifrån så fly förbannad som jag var då. Ni kan läsa om händelsen HÄR, och HÄR 
 
- Jag blev tillfrågad om jag ville fotografera studentfoton, en uppgift jag gladeligen tog mig an efter lite tvekande gällande min duglighet. Resultatet blev jag själv väldigt nöjd med.
 
 
Juni
 
Började månaden med att vara riktigt hungrig, enligt mina anteckningar. Stillade faktiskt min hunger med mat, vilket jag tyckte jag fortjänade pluspoäng för även om ångesten förstörde det lite för mig.
Gick samtidigt på ett par studentkalas och vågade mig på att smak åtminstone lite av alla godsaker, främst smörgåstårtorna . Min kärlek för bröd och smörgåsar började onekligen växa under denna månad. 
 
 
 
Jag bokade en spontanresa till Stockholm, åkte sedan tre dagar senare till min favoritstad efter att ha rattat runt på riksåttan otaliga gånger den dagen. Jag var nämligen och skrev inträdesprov samt kallades till intervju finför höstens utbildningar. 
 
- Njöt, gick på stan, utforskade och åt i ett vackert och somrigt Stockholm. En bubbla hade bildats och jag mådde som en prinsessa och hade helst av allt velat stanna lite längre. Bubblan sprack dock när jag kom hem och ångesten var snabbt där för att göra livet lite extra jobbigt för att jag en gång vågat leva ut svängarna lite mer. 
- Jag firade en kall midsommar i Monå,  loppisraceade i Purmo, besökte Klackens årliga sommarfest och färgade håret riktigt riktigt blont.
 
 
Juli
 
Fick äntligen upp pulsen i 50 och fick börja spela fotboll igen, dock endast på motionsnivå och angstade över min viktuppgång. Jobbade gjorde jag också och njöt av att vi äntligen hade en sommar med ordentlig värme, en värme som gjorde det möjligt att gå klädd i blommig klänning och shorts. 
Juli var för mig en mycket oaktiv månad här på bloggen, därför har jag inte mycket att komma med.