Day one

Som tidigare nämnt, vardagar är inte svåra. Inte heller är det svårt att ställa om heller. Det svåra ligger i att upprätthålla och få det att fortlöpa. Dag ett avklarad. Nu checkar jag ut.


Ps. Jag har bestämt mig för att låsa bloggen med lösenord. Meddela mig här via en kommentar eller via annat socialt medie ifall du vill ha lösenordet. På fredag stänger jag bloggen, så tills dess har ni på er. (Jag kommer skriva om hur det går med mitt nya kapitel, dock känns det lite småpinsamt och utlämnande att inte veta vem det är som läser, vilket gör att jag inte kommer att vara så specifik som jag kanske kunde vara)
5
Elisabeth Björnvik

Hej!
Jag fortsätter gärna att följa din blogg :)

Rebecka Åhman

Jag vill fortsätta läsa! :)

Anna Johansson

Jag fortsätter gärna om jag får :) har varit jätteintressant att läsa din blogg! jag har själv kämpat med liknande så därför har jag följt dig. Om du vill kan du mejla lösenordet åt mig på min email! (borde stå nånstans här vid kommentaren, vill dock inte ge ut den offentligt) Du känner mig knappast eftersom jag är svensk, men om du vill så fortsätter jag gärna att följa dig, du ger mig inspiration :)

Svar: vad roligt :) användarnamnet är annsofiesblogg och lösenordet är hennesliv
Ann-Sofie

Fanny Kristiansdotter

Jag vill också ha lösen :) har följt dig i några år i tysthet (aldrig kommenterat) Men jag gillar ditt sätt att skriva :) Beundras över hur stark du är! Känns lite pinsamt att kommentera efter så många år, men jag är lite blyg av mig, så hoppas jag inte stör och får fortsätta att följa dig ^^

Min email om du vill skicka lösen iminfantasi@outlook.com

Linnea H

Jag vill gärna fortsätta läsa om jag får :)