Midsommar -15

Jag måste säga att det verkligen känns skönt att ha låst bloggen, att jag från och med nu vet vem det är som har tillgång till lösenordet och på så sätt kan läsa mina skriverier. Trodde faktiskt jag skulle sakna spänningen i att inte veta, men icke sa nicke.
Midsommaren är härmed över. Inga större händelser iår heller. Blev lite villahäng efter jobbet igår, tillsammans med mina vänner och några andra. Idag spenderade jag största delen av dagen utomhus, eller i alla fall så mycket jag baa kunde, eftersom att solen visade sig från sin bästa sida. Den bidrog även med lite mer värme än vad vi hittills varit vana med. Ledig har jag dessutom fått vara så jag klagar inte.
Klagar inte på mig själv heller, även om jag ätit mer än vad jag borde för att få ner min kroppshydda lite. Igår blev det aningen för mycket, men med tanke på hur länge jag var vaken plus alla andra faktorer så är det okej. Idag gick det även bra fram tills nu på kvällskvisten när päronen dukade fram ostbricka med vindruvor, ostar, salta kex och chips. De salta kexen kunde jag lämna någotsånär, något smakade jag men inga hejdlösa mängder. Osten däremot var det lite annat med, samma med vindruvorna och chipset. Ost är jag sjukt snål efter, fattar inte grejjen med det liksom men så är det i alla fall. Vindruvor är vindruvor och mer än så behöver jag inte säga. Chips däremot är jag sällan sugen på, äter typ om det finns och ibland inte ens det. Ikväll smakade det dock tydligen... Äschdå jag som försöker att hålla ner på kolhydraterna för att inte haka in på den där onda spiralen av överätningsfrossa. Överraskningsvis kom ej denna frossa ikväll!! Skönt. Hoppas ej den dyker upp imorgon heller även om jag håller på att ställa till det för mig nu när jag ännu är vaken fastän jag ska upp till morgonskiftet imorgon..