Nattliga funderingar


När man inte kan sova utan bara ligger och tänker på saker och ting så passar det väl ganska ypperligt att man även dokumenterar virrvarret. På grund av detta har jag nu kunnat sammanställa några random fakta om mig, som ni kanske inte visste. Eller så visste ni redan allt detta, who knows 😃

- jag kan absolut inte sova på mage och att somna i den ställningen är omöjligt. Om jag mot förmodan sover på det sättet så tyder det på att jag har en orolig natt, eller något dylikt

- killar med brunt/mörkt hår och bruna ögon är den typen av kille jag till utseende påstår vara mest attraktiv, men ändå så har killarna jag fallit för varit blonda/mörkblonda. Strange indeed!

- jag har ett litet mål uppställt för framtiden och det är att en dag orka springa ett halvmarathon, helst ett helt men man måste ju börja realistiskt

- bollsporter gillar jag, dock är mitt spelöga väldigt kasst så jag beter mig mest som en yr höna på planen. Men roligt tycker jag att det är.

- jag är ingen serie-människa egentligen. Sällan ser jag en hel serie från början till slut, dock kan jag bra se enstaka avsnitt nu och då, men aldrig hela serien. OBS! Detta var fram tills jag såg Sveriges ex on the beach. Pinsamt att erkänna det men det var faktiskt den första serien jag sett exakt alla avsnitt av.

- jag är en rastlös virrpanna som ogärna sitter stilla allt för länge. Om man vill få med mig på exempelvis dejter och dylikt så får det helst hända något, i'm a woman med förkärlek för aktiviteter.

- höjdrädd, ja. Rädd för ormar, det också. Obehag av större sår, tydligen (verkligt bra egenskap när man utbildar sig till sjukskötare... Dock går det bättre när det är jag själv som får grejja på och inte behövet stå och se på eller hålla i patienten)

Tja anything else? Högst antagligen, men inget jag kommer på nu.